Liposukcija

Liposukcija predstavlja jednu vrstu umetnosti i najpopularniju metodu oblikovanja tela odstranjivanjem viška potkožnog masnog tkiva. 

liposukcija

 

Da li ste se ikad zabrinuli zašto drakonska dijeta i vežbanje ne mogu da uklone mast sa određenih delova tela? Naime, naše telo ima regije koje se u svetu zovu diet – resistant ili lokalizacija masnog depoa.

Preoperativno je veoma važno markirati-označiti regije koje će se tretirati, normalno sve u dogovoru sa pacijentom. U opštoj ili lokalnoj anesteziji mast iz tih regija se može liposukcijom otkloniti i ta regija oblikovati. Ožiljci su veličine oko 5mm i nakon izvesnog vremena postaju neprimetni. U bolnici se ostaje jedan dan nakon intervencije, a u zavisnosti od regije i količine uklonjene masti, povratak u normalan život (posao) je od 5-10 dana.

Regije koje se najčešće tretiraju su stomak, bedra, spoljna strana butina, unutrašnja strana butina i kolena, ruke, podvaljak. Jedan čuveni plastični hirurg rekao je da se liposukcijom mogu tretirati sve regije osim dlanova i tabana. Liposukcija je jedna od najpopularnijih hirurških procedura u estetskoj hirurgiji.

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

drdraganm

Dr Dragan Milivojević

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

drvladimir

Dr Vladimir ANIČIĆ

Specijalista plastične
i rekonstruktivne hirurgije

logo_futer(1)

Bulevar Peka Dapčevića 21A, 11000 Beograd, Srbija

+381.11.246.06.97, +381.11.397.03.51, +381.11.247.29.46

kontakt@stmedica.com