Home|Bolnica|Bolnica ST Medica

Opšta bolnica ST Medica

Bolnica ST Medica

Svojim pacijentima stavljamo na raspolaganje samo najbolje.

ST Medica opšta bolnica je opremljena prema svim standardima koji važe za moderne zdravstvene ustanove, uz korišćenje najnovijih materijala i tehnoloških rešenja.

ST Medica opšta bolnica je privatna zdravstvena ustanova koja je počela sa radom kao Specijalna bolnica za plastičnu hirurgiju davne 1995. godine.

Krajem 2007. godine završena je izgradnja nove bolnice na preko 500 kvm na lokaciji Kumodraška 241v u Beogradu. Bolnica je izgrađena prema svim standardima koji važe za zdravstvene ustanove uz korišćenje najnovijih materijala i tehnoloških rešenja.

Bolnica se sastoji od: prijemnog hola u prizemlju sa kartotekom, polikliničkog dela sa 5 ordinacija i jednim previjalištem na prvom spratu, stacionara sa tri apartmana (svi sa LCD televizorima, SAT TV, LAN, kupatilom, tušem i wc-om) i potpono odvojenim OP blokom sa dve operacione sale, sterilizacijom, intenzivnom negom na drugom spratu. Sve bolesnicke sobe, intenzivna nega i operacione sale opremljene su centralnim razvodom medicinskih gasova.

Od 2016. godine u sastavu bolnice se nalazi i Beogradski centar za urogenitalnu i rekonstruktivnu hirurgiju, na čelu sa prof. Miroslavom Đorđevićem, koji svojim svojim operativnim radom sa pacijentima i edukativnom delatnošću, daje svetsku prepoznatljivost i ekskluzivnost u ovoj oblasti.

Dobrodošli!

1995.

Počela sa radom

2007.

Završena je izgradnja nove bolnice

2016.

U sastavu bolnice se nalazi i
Beogradski centar za urogenitalnu
i rekonstruktivnu hirurgiju