Home|Opšta hirurgija|Abdominalna hirurgija

Abdominalna hirurgija

Bolnica ST Medica

Osim rešavanja i najkomplikovanije hiruške problematike iz ove oblasti, primenom savremenih hiruških metoda, vršimo i rutinske laparoskopske operacije.

U slučajevima kada je potreban hiruški tretman u oblasti abdominalne hirurije, u bolnici ST Medica obavljamo specijalističko-konsultativne preglede, dijagnostičke endoskopske preglede, preoperativnu pripremu, operativno i postoperativno lečenje i negu bolesnika.

Operativni program se obavlja u savremenim operacionim salama opremljenim za sve tipove operacija opšte ili laparoskopske hirurgije.

Postoperativno lečenje i nega bolesnika se odvija u savremeno opremljenim sobama i apartmanima postoperativnog bloka bolnice.

Primenom metoda opšte ili laparoskopske hirurgije, vrhunski medicinski ekspertski tim na čelu sa vodećim specijalistom iz ove oblasti, obavlja hiruške tretmane i hiruško lečenje žučnih puteva, jetre, pankreasa, slezine i digestivnog trakta.

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružamo našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

SPECIJALISTI OPŠTE HIRURGIJE

Stručni tim

Prof. Dr Slavko Matić

Specijalista opšte hirurgije

Specijalista hirurgije sa doktoratom iz oblasti laparoskopske hirurgije žučne kese i puteva. Docent je na Katedri za hirurgiju Medicinskog Fakulteta u Beogradu. Kao pionir novih laparoskopskih operativnih procedura, inovator i vodeći hirurg u toj oblasti, učestvuje u formiranju novih odeljenja i obuci hirurga u medicinskim centrima u Srbiji i regionu. Predvodi tim koji rešava najkomplikovaniju hiruršku problematiku iz oblasti hirurške patologije žučnih puteva, pankreasa i jetre. Od kada se pridružio našem vrhunskom stručnom timu, bolnica ST Medica i u ovoj oblasti pacijentima stavilja na raspolaganje samo najbolje.