Home|Bolnica|Stručni tim

Stručni tim bolnice st medica

Stručni tim

Naš stručni tim čine iskusni profesionalci i vodeći stručnjaci u svojim oblastima, koji pacijentima pružaju osećaj punog poverenja, besprekorne intervencije, izuzetnu negu i posvećenost.

Bolnica ST Medica svojim pacijentima stavlja na raspolaganje samo najbolje. Tako je i sa našim stručnim timom koga čine iskusni profesionalci i vodeći stručnjaci u svojim oblastima, od lekara, anesteziologa, medicinskog osoblja pa do administrativne i tehničke službe.

Svojim posvećenim radom, bogatim iskustvom i vrhunskim rezultatima pružaju našim pacijentima osećaj punog poverenja i zadovoljstva izvršenim uslugama.

Oni su tu da pacijentu ponude punu podršku, od ljubaznog prijema, preko besprekornih intervencija, odanosti i posvećenosti u periodu nege i oporavka, do otpusta i praćenja stanja pacijenta u periodu posle intervencije i odlaska iz bolnice.

STRUČNI TIM

Plastična hirurgija

Dr Dejan Milutinović

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirrugije

Dr Dejan Milutinović je završio  Medicinski  fakultet  u  Beograd 1991. godine, a nakon godinu dana prakse u Karolinskom institutu u Švedskoj, usledila je specijalizacija iz  plastične  i  rekonstruktivne  hirurgije  na Vojno-medicinskoj akademiji (1993-1998). Nakon završene specijalizacije radio je u  Institutu  za  majku  i  dete u Beogradu (1998-2001), zatim u Institutu  za  opekotine KCS  (2001-2006), gde je  bio  zamenik direktora i načelnik i operativnog bloka.

Vladimir Aničić

Specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije

Kao pionir i jedini stručnjak za plastičnu hirurgiju u valjevskom Zdravstvenom centru, više od 15 godina je imao pune ruke posla, izvodeći najrazličitije operacije, svim generacijama kao i pacijentima oba pola, i to bez pomoćnika i posebnog odeljenja. A i o pacijentima se u postoperativnoj nezi starao sam. Doktor takvog jedinstvenog iskustva, znanja i rezultata, zaslužuje sve uslove koje bolnica ST Medica može da pruži, a naši pacijenti izuzetne rezultate njegovog rada.

Dr Zoran Rizinski

Specijalizant plasticne hirurgije

Dr Zorančo Rizinski, zavrsio je Medicinski fakultet na Univerzitetu Sv Kiril i Metodij u Skoplju, nakon toga upisuje specijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne hirurgije. Trenutno je specijalizant završne godine. Jedan deo specijalizacije obavio je na različitim klinikama u Evropi, drugi deo u Kliničkom centru Srbije.

Ginekologija

Dr. sc. med. Boris Vraneš

Specijalista ginekologije i akušerstva
Subspecijalista ginekološke onkologije

Dr. sc. med. Zoran Stanković

Specijalista ginekologije i akušerstva
Subspecijalista dečije i adolescent ginekologije – IFEPAG

Centar za genitalnu hirurgiju

Prof. dr Miroslav Đorđević

Osnivač centra

Profesor urologije i hirurgije Medicinskog Fakulteta u Beogradu. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, kao jedan od retkih stručnjaka u svetu, iz oblasti urogenitalne rekonstruktivne hirurgije, čija ekspertiza obuhvata tretman svih anomalija urogenitalnog sistema, bez obzira na pol ili starost. Njegov čuveni i širom sveta poznat Beogradski Centar za genitalnu rekonstruktivnu hirurgiju se nalazi u okviru bolnice ST Medica. Da li bi mogli da budemo više ponosni, jer smo u mogućnosti da iz ove oblasti pacijentima pružimo najbolje usluge na svetu?

Urologija

Prof. dr Predrag Aleksić

Specijalista urologije

Psihijatrija

Dr Dragana Duišin

Specijalista psihijatrije

Višedecenijsko iskustvo u domenu kliničke psihijatrije, klinički i naučni rad u okviru multidisciplinarnog tima za transrodna stanja, samo su deo bogate biografije dr Duišin koja je dugi niz godina deo tima bolnice ST medica.

Opšta hirurgija

Prof. Dr Slavko Matić

Specijalista opšte hirurgije

Specijalista hirurgije sa doktoratom iz oblasti laparoskopske hirurgije žučne kese i puteva. Docent je na Katedri za hirurgiju Medicinskog Fakulteta u Beogradu. Kao pionir novih laparoskopskih operativnih procedura, inovator i vodeći hirurg u toj oblasti, učestvuje u formiranju novih odeljenja i obuci hirurga u medicinskim centrima u Srbiji i regionu. Predvodi tim koji rešava najkomplikovaniju hiruršku problematiku iz oblasti hirurške patologije žučnih puteva, pankreasa i jetre. Od kada se pridružio našem vrhunskom stručnom timu, bolnica ST Medica i u ovoj oblasti pacijentima stavilja na raspolaganje samo najbolje.

Dr Momir Šarac

Specijalista opšte hirurgije

Anestezija

Dr Aleksandar Tomić

Specijalista anesteziiologije sa reanimacijom

Dr Gradimir Korać

Specijalista anesteziiologije sa reanimacijom